Verzending en levertijd

Verzending en levertijd

Condooms anoniem en discreet

Playboy Condooms en/of glijmiddel bestel je gemakkelijk, veilig en snel via Online-Condoomsbestellen.nl. Alle artikelen kun je 100% anoniem en discreet bestellen. Je bestelling wordt altijd in een envelop of pakket zonder opdruk verzonden, met normale frankering. Dus geen logo’s of poststempels waaraan te zien is wat er in de envelop zit.

Gratis verzending in heel Nederland

Playboy Condooms en glijmiddel versturen wij gratis. Bestel je voor 17:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag op de post gedaan en heb je het de volgende dag in huis. Ze worden zo verpakt dat het pakketje altijd door de brievenbus past, ook al bestel je meerdere producten. Je hoeft dus niet thuis te blijven.

Bestel je een product via Online-Condoomsbestellen.nl dan wordt deze verzonden door Post NL.
Bestelde producten op werkdagen voor 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden, verzending gaat via Post NL en moet de volgende dag bij je aangeboden worden.*
Bestelde producten in het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden en moet de daaropvolgende dag bij je geleverd worden door Post NL.
Zendingen naar België duren gemiddeld 2 tot 3 dagen langer.

Zendingen buiten Nederland

Voor zendingen buiten Nederland moeten helaas verzendkosten in rekening worden gebracht. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van het gewicht van je bestelling:

Europa
€ 3,95
€ 6,95
€ 13,50
€ 19,50

*Met onze 24 uur levering zijn wij afhankelijk van Post NL.