Tips

Tips

Tip 1: Condoom bescherming

Latex condooms zijn bedoeld om zwangerschap, HIV/AIDS en andere seksueel overdraagbare infecties te voorkomen. Gelieve een arts te raadplegen als u vragen heeft over anticonceptie opties, in het bijzonder vanwege gezondheidsredenen of om zwangerschap te voorkomen.

Tip 2: Playboy Condooms kopen

U kunt condooms bestellen bij www.online-condoomsbestellen.nl. U kunt ook Playboy Condooms kopen bij geselecteerde apotheken, drogisterijen, warenhuizen, winkelketens en sommige tankstations.

Tip 3: Wees voorzichtig bij het openen van de verpakking

U dient de condoomverpakking voorzichtig met uw vingers te openen. Gebruik geen tanden, vingernagels of iets dat het condoom kan beschadigen. Gebruik een condoom niet als de verpakking is beschadigd.

Tip 4: Juist condoomgebruik

In elk pakje condooms vindt u instructies hoe de condooms op de juiste wijze te gebruiken. Gebruik latex condooms niet opnieuw. Gebruik geen glijmiddelen op oliebasis.

Tip 5: Voorspel en voorzichtigheid achteraf

Voorspel: Vóór ieder seksueelcontact met uw partner, plaatst u het condoom over de penis. Sperma kan de penis vóór ejaculatie verlaten.

Achteraf: Verwijder het condoom door de rand van het condoom op zijn plek te houden en de penis terug te trekken zolang deze nog hard is. Vermijd het morsen van sperma en gooi een gebruikt condoom weg door deze in een tissue te wikkelen en in de vuilnisbak te gooien. Het condoom niet door het toilet spoelen. Was uw handen met zeep en water.

Tip 6: Wees voorzichtig met het type glijmiddel dat u gebruikt

Gebruik glijmiddel op waterbasis. Producten op oliebasis (zoals op basis van vaseline, minerale olie, plantaardige olie en sommige crèmes) kunnen het condoom zacht maken en beschadigen. Alle Playboy condooms zijn voorzien van glijmiddel en alle Playboy glijmiddelen zijn veilig om met latex condooms te gebruiken.

Tip 7: Condooms bewaren

Playboy latex condooms dienen op een koele, donkere plek te worden bewaard (onder de 38°C) en u dient blootstelling aan direct zonlicht te vermijden. Vermijd het bewaren van condooms in uw zak omdat deze dan beschadigd kunnen raken.

Tip 8: Gebruik altijd een condoom wanneer u seks heeft met een nieuwe partner.

Wij adviseren om met een nieuwe partner altijd een condoom te gebruiken. Condooms zijn het enige voorbehoedsmiddel dat tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen beschermt.

Tip 9: Zoek het juiste condoom voor u

Blader door onze producten om een condoom te vinden dat aan u wensen en die van uw partner voldoet.