Retourbeleid

Retourbeleid

Informatie m.b.t. het retourneren van artikelen Online-condoomsbestellen.nl

 • Online-condoomsbestellen.nl hanteert een bedenktijd van maximaal 14 dagen. In deze bedenktijd kunt u uw bestelling retourneren.
 • De bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. (mits afleverbevestiging van postbezorger aanwezig is).
 • Binnen de bedenktijd retourneren is alleen van toepassing als: De verpakking ongeopend is. In verband met hygienische redenen kan alleen een ongeopende verpakking geretourneerd worden.
 • Retour gestuurde bestellingen behoren compleet te zijn. Als blijkt dat er onderdelen niet aanwezig zijn wordt uw retour niet behandeld.
 • De pakbon en het retourformulier moeten te allen tijde mee gestuurd worden anders kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen. (klik hier voor het retour formulier)
 • Wanneer u een product retourneert ontvangt u geen vervangend product. Via onze webshop kunt u het product opnieuw bestellen.
 • Wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft, kunt u deze retourneren. De retourkosten zijn bij verkeerde levering voor Online-condoomsbestellen.nl.
 • Na de bedenktijd is het niet toegestaan om artikelen terug te sturen.

Hoe kunnen artikelen retour worden gestuurd?

Na het melden van een retour ontvangt u van Online-condoomsbestellen.nl per email of telefonisch het juiste retouradres met een retournummer nummer. U kunt het product naar dit adres verzenden met iedere gewenste verzendorganisatie.

Retour binnen of buiten garantieperiode

Wanneer u een defect product retourneert op basis van een gegronde reden zijn de gehele kosten binnen de garantietermijn voor Online-condoomsbestellen.nl

Wilt u een product buiten de garantieperiode retourneren? Dan zijn de kosten voor eigen rekening. Wij vragen u eerst contact op te nemen met ons, dit kunt u doen door een email te sturen naar klantenservice@klikenbestel.nl

Verwerkingstijd van een retourzending

Bij Online-condoomsbestellen.nl geldt een verwerkingstijd van 5 werkdagen na ontvangst van de zending. Na het verwerken van uw retour zult u zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd over de status en de verdere gang van zaken van uw retour.

Online-condoomsbestellen.nl retourneerd het bedrag als de retour aan de voorwaarden voldoet binnen 14 dagen.

Bij retourneren binnen de bedenktijd wordt het complete bedrag inclusief de verzendkosten teruggestort op uw rekening. Let op, dit is alleen van toepassing als het product ongebruikt/onbeschadigd terug gestuurd is.

Facturen

Adresgegevens wijzigen op de bestaande factuur is niet mogelijk.
Zakelijke klanten ontvangen per email de factuur van de bestelling. Een factuur is later opvraagbaar via Online-condoomsbestellen.nl

Wat verstaat Online-condoomsbestellen.nl onder een gegronde klacht?

Een gegrond klacht is als deze niet veroorzaakt is door:

 • Beschadiging door opzet of door nalatigheid
 • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
 • Gebruikelijke slijtage
 • Beschadiging door het niet of niet juist opvolgen van de informatie uit de gebruiksaanwijzing

Downloads

Hier kunt u het retourformulier downloaden en ook het overzicht van de Wettelijke bepalingen m.b.t. retouren n.a.v. aankoop op afstand mede als de algemene voorwaarden.