Klantenservice

Klantenservice

Je kunt onze klantenservice bellen van maandag tot met vrijdag van 9.00 tot met 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 088-112 05 88. U kunt ons ook mailen, dit kan op mail adres klantenservice@klikenbestel.nl.

Telefonische openingstijden

9:00 – 17:00
9:00 – 17:00
9:00 – 17:00
9:00 – 17:00
9:00 – 17:00

Retourneren

Heb je een product besteld bij Online-condoomsbestellen.nl maar voldoet deze niet aan je wensen en wil je het product retourneren? Bekijk dan hiervoor eerst onze pagina Retourneren. Hier vindt je exact hoe je een product kan retourneren en zullen de meest gestelde vragen beantwoord worden.

Klachtenafhandeling

Heb je een klacht aan of over Online-condoomsbestellen.nl? Dan kan je een e-mail sturen naar klantenservice@klikenbestel.nl Vermeld in je mail de klacht, je ordernummer en je contactgegevens zodat onze aftersales contact met je kan opnemen. Wij zijn er op gebrand om iedere klacht zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. Er zal dan ook binnen één werkdag contact met je opgenomen worden.

Geschillencommissie Webshop keurmerk: naast dat je een klacht bij ons kunt neerleggen, kun je ook een klacht indienen bij de Geschillencommissie van het webshop keurmerk. Online-condoomsbestellen.nl neemt iedere klacht (groot of klein) altijd serieus, wij zijn van mening dat er een leerproces uit iedere feedback gehaald kan worden positief of negatief.