Playboy Long Play Silicone Glijmiddel

Playboy Long Play Silicone Glijmiddel

Playboy Long Play Silicone Glijmiddel
Glijmiddel op siliconenbasis. Goed te gebruiken in combinatie met condooms.
op voorraad
voor 17:00 besteld is vandaag nog verzonden
€ 16,95 incl. 21% BTW
Aantal
€ 16,95 incl. 21% BTW
Aantal

Playboy Long Play Silicone is een glijmiddel op siliconenbasis. Glijmiddel op siliconenbasis bevat geen water. Het heeft een duidelijk ander gevoel dan bijvoorbeeld glijmiddel op waterbasis. Een van de grote voordelen van dit glijmiddel ten opzichte van glijmiddel op waterbasis is dat het niet opgenomen kan worden door de huid. Bij glijmiddel op waterbasis zorgt die opname in de huid er voor dat het gemakkelijk uitdroogt, wat bij siliconen glijmiddel niet het geval is. Daardoor kun je langer glijden met hetzelfde middel. Het grote voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het vriendelijk is voor latex producten, zoals condooms. Dit is bij glijmiddel op oliebasis niet zo.

Siliconen Glijmiddel

Het glijmiddel op siliconenbasis wordt vaak gebruikt in combinatie met latex condooms omdat het langer bruikbaar is en omdat het beter is voor het latex. Niet alle glijmiddelen op siliconenbasis staan bekend als 100 procent latexsafe, Het is ook zo dat het glijmiddel wat in de verpakking al op veel condooms zit op siliconenbasis is. Dit is vanwege de duurzaamheid en latex-vriendelijkheid van het product. Er is wel een nadeel aan glijmiddel op siliconenbasis. Het werkt minder goed in combinatie met siliconen sextoys. Dit komt doordat ze elkaar aantasten en dan krijg je kleine oneffenheden in je speeltje. Dit is niet alleen onprettig in gebruik, maar kan er ook nog eens voor zorgen dat bacteriën gemakkelijker achter blijven op het speeltje. Dit is erg onhygiënisch. Let er daarom altijd op welk type glijmiddel je gebruikt bij je speeltjes. Lees altijd de verpakking of het glijmiddel geschikt is voor het condoom of seksspeeltje.

Voor liefhebbers van anale seks is glijmiddel op siliconenbasis een favoriet. Het glijmiddel is niet irriterend voor de uitwendige of inwendige huid, plakt niet en doordat het niet wordt opgenomen door de huid blijft het lekker land glijden. Verder is het bijna altijd safe voor condooms zodat je extra lang kunt genieten van het glijmiddel.

  • 1 fles Playboy Long Play Silicone