Producten in deze categorie

Producten in deze categorie

Playboy glijmiddel

Playboy glijmiddel is een aanrader voor elk nachtkastje. De kwaliteit van Playboy staat voor op, maar het merkt heeft ook een sexy imago en dat komt bij de glijmiddelen zeker tot uiting. De Playboy glijmiddelen zijn er in verschillende soorten en smaken. Om te zorgen dat u het glijmiddel vindt dat zorgt voor een unieke ervaring, zullen de verschillende soorten hieronder worden toegelicht.

Playboy classic

Dit is een Playboy glijmiddel op waterbasis, glijmiddel op waterbasis heeft als eigenschap dat het goed glijdt zolang het niet opdroogt. Wanneer u seks speeltjes gebruikt is glijmiddel op waterbasis een goede keuze, maar ook in combinatie met condooms is het 100% veilig. Glijmiddel op waterbasis verdampt door contact met de huid, wanneer het opgedroogd is kan u eenvoudig opnieuw wat glijmiddel gebruiken. Doordat het glijmiddel op waterbasis verdampt is het voor het geven van massages minder geschikt. Dit type Playboy glijmiddel is kleur, geur en smaakloos.

Playboy warming

Playboy warming glijmiddel geeft een extra stimulatie doordat het een warm tintelend gevoel geeft op de huid. Door het warme gevoel worden de zintuigen aangescherpt en is het gevoel veel intenser. Voor het optimale seksuele genot is deze Playboy warming zeer geschikt. Playboy warming glijmiddel is ook geschikt voor het geven van massages en is eenvoudig aftespoelen met water.

Playboy Strawberry Kiss

Playboy strawberry heeft de smaak en geur van aardbeien, het glijmiddel heeft vocht inbrengende kwaliteiten voor de huid. Het glijmiddel prikkelt uw zintuigen door de geur en smaak en heeft een zeer stimulerende eigenschap. Playboy strawberry glijmiddel is ook fijn voor oraal gebruik door de lekkere smaak. Playboy glijmiddel kan ook worden gebruikt voor het geven van massages.

 Playboy Long Play silicone

Is een glijmiddel op silicone basis dat een extra intense ervaring geeft en zeker een toevoeging is voor ieder nachtkastje. Het geeft een zijdezacht gevoel op de huid en blijft lang glad en glibberig maar plakt niet. Playboy Long Play is ook zeer goed te gebruiken in combinatie met seksspeeltjes of met een fijne erotische massage.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende soorten glijmiddel of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 112 05 88 u kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@online-condoomsbestellen.nl