Producten in deze categorie

Producten in deze categorie

Playboy condooms

De playboy condooms zijn er in veel verschillende smaken materialen en maten. Iedereen geniet op een andere manier, dus ook van verschillende soorten condooms. Playboy condooms zijn niet zomaar condooms maar staan voor de Playboy lifestyle maar ook voor romantiek en spanning. De Playboy condooms worden gemaakt van topkwaliteit materialen en zorgen ervoor dat u veilig kan genieten van een geweldige seksuele ervaring. Alle condooms en glijmiddelen worden discreet verzonden.

Soorten Playboy Condooms

In ons ruime assortiment Playboy condooms zitten verschillende soorten en maten condooms. Zodat u op de fijnste manier kan genieten. De verschillende soorten Playboy condooms die wij leveren zijn:

Playboy Classic condooms

Dit zijn de traditionele condooms van Playboy en zorgen voor de optimale bescherming. De Playboy condooms classic zijn gemaakt van de beste kwaliteit latex en zijn voorzien van glijmiddel voor extra comfort. Bij ons zijn de Play classic condooms verkrijgbaar in verpakking van 3 en 12 stuks.

Playboy ultra thin condooms

De playboy ultra thin condooms zijn dunner dan de traditionele condooms van Playboy en geeft een intense en comfortabel gevoel. De ultradunne condooms van playboy geven niet alleen een intens gevoel maar bieden ook de beste bescherming, door de hoogwaardige kwaliteit latex.  

Playboy Dotted condooms

Playboy dotted condooms zijn voorzien van nopjes voor extra comfort gevoeligheid en een intense stimulans. Op deze condooms zitten meer dan honderd kleine nopjes en die geven zowel bij de man als een vrouw extra stimulans voor het extra comfort zijn de condooms ook voorzien van glijmiddel.

Playboy 3 in 1 condooms

Met de playboy 3 in 1 condooms heeft u het beste van alle condooms gecombineerd. De condooms zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit latex voor de optimale bescherming. Maar de Playboy condooms zijn ook nog eens voorzien van nopjes en ribbels, dit zorgt voor een zeer intense ervaring met veel gevoel.

Playboy XL-condooms

De playboy XL-condooms zijn groter en wijder dan de reguliere playboy condooms. Het is zeer belangrijk dat een condoom goed past, deze moet niet te strak zitten maar ook niet te los daarom levert Playboy verschillende maten condooms. De afmetingen van het XL-condoom zijn 60 x20 mm. De Playboy condooms zijn gemaakt van de beste kwaliteit latex voor de optimale bescherming.

Alle condooms worden discreet en anoniem verzonden.

Contact

Heeft u vragen over de verschillende soorten condooms of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 112 05 88 u kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@online-condoomsbestellen.nl